AG puding Hruška so škoricou 740g
Puding v prášku, který chutná po vanilce či hrušce se skořicí, je výbornou alternativou ke sladkým dezertům. Puding se může podávat samostatně nebo v kombinaci se šlehačkou, ovocem či piškoty. Je možné jej použít jako krém k plnění dortů.
Zloženie
Zloženie: kukuričný škrob, aróma, farbivo: beta-karoten. Príprava: 740 g pudingu v prášku + 10 litrov mlieka + 800 g cukru. 2/3 mlieka nechať zovrieť, vmiešať vopred pripravenú a dobre rozmiešanú zmes pudingu s cukroma 1/3 mlieka a za stáleho miešania variť približne 1-2 minúty podľa požadovanej hustoty. Hotový puding je určený k rýchlej spotrebe. Môže obsahovať stopy mliečnej bielkoviny alebo laktózy.
Dávkovanie
740 g / 10 l mléka (14,8 g / 200 ml)
Výživové údaje – 100 g směsi
Energetická hodnota | 1 489 kJ/355,8 kcal |
---|
Tuky | 0 g |
---|
z toho nasýtené kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 88 g |
---|
z toho cukry | 0 g |
Bielkoviny | 0 g |
---|
Soľ | 0 g |
---|
Ostatné | |
---|
Obsah alergéniov
alergén 7 – stopové množství | mlieko |
---|